3.7.05

Νέο φάρμακο για την τενοντίτιδα

Υπάρχει η μουσική που σου καταπραϋνει το κλονισμένο σου νευρικό σύστημα, η μουσική που ξεπλένει τον εγκέφαλό σου από τα παράσιτα, η μουσική που βροντοφωνάζει στο θυμικό σου «ξεκόλλα», η μουσική που ξυπνάει τον πολεμιστή που κοιμάται μακαρίως στο υποσυνείδητό σου και πολλά ακόμα είδη, που προκαλούν ενδιαφέρουσες μεταβολές σε διάφορα trigger points του τρίπτυχου ψυχή-σώμα-πνεύμα.

Μέσα σ' όλα αυτά, υπάρχει και το είδος που σου τραβάει τα χέρια προς τα πάνω, προς τα πίσω και διαγώνια, σε αναποδογυρίζει, όπως η σπάτουλα την ομελέτα, για να σου πατήσει τη μέση, σου πιέζει τα γόνατα στο στήθος για να σου ισιώσει την πλάτη, σου στρίβει αριστερά-δεξιά το κεφάλι, σου επιμηκύνει το λαιμό, σε ζουλάει, σε πατάει, σε ισιώνει, με λίγα λόγια σου κάνει την καλύτερη γιγα-διάταση που βίωσες ποτέ.

Σε αυτό το είδος κατατάσσω εγώ τους Tortoise και, αφότου τους άκουσα στο εκπληκτικό Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, σκοπεύω να εντάξω μια δόση ακρόασής τους ημερησίως στη θεραπεία που κάνω για την τενοντίτιδα. Είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχτούν αποτελεσματικοί.

2 comments:

φακίρης said...

ωχ, τι λες τώρα. και πάνω που θα έλεγα
"άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα", έρχεσαι ως απο μηχανής θεός με την σαμπουάν-μαλακτικό-πιτυρίδα-ατάκα
"άκου tortoise και θα δεις".

πάω να τους εντοπίσωωω..

αερικο said...

Κι αμα εισαι Θεσσαλονικη με τενοντιτιδα περιακανθιου και περιαρθριτιδα στον ωμο τι κανεις;;
( και το παθαινω αρκετες φορες το χρονο..)
Ποναωω υπερβολικα τωρα..
Την καλημερα μου!