5.1.07

Ας βάλω μια πινελιά multimedia στο μπλογκ μου κι εγώ πια

Ακριβώς ανάμεσα στην ατέρμονη ξάπλα που έριξα τις γιορτές και στο άγχος για το ότι οι μέρες της ξεκούρασης είναι μετρημένες, έκανα πολύ απ' αυτό που σκοτώνει τη μουσική. Μία από τις ανακαλύψεις μου για τις οποίες είμαι τγεζ εγέζ είναι ο παρακάτω βαρύτονος τοπολάτρης. Θα μου πεις, περσινά ξινά σταφύλια, ρε κοπελιά. Ε όχι και ξινά, ε όχι και ξινά!

Richard Hawley - Coles Corner


ΥΓ. Αν και το The Ocean θεωρείται το σούπερ τραγούδι του, εγώ κόλλησα με αυτό, διότι μιλάει για τον Μπακάκο του Σέφιλντ - ξέρετε τώρα πόσο εκτιμώ τις μνήμες, τα σημεία αναφοράς κτλ. κτλ. Πόσω μάλλον που αμφιβάλλω πολύ αν θα ακούσω ποτέ τραγούδι για τον Μπακάκο της Ομόνοιας, και γενικότερα τραγούδια για το περιβάλλον στο οποίο ζω, καθώς οι ντόπιες συγκινήσεις δεν πολυσυγκινούν τους wannabe stars της εγχώριας (αχ, ρε γαμώτη) ροκ/ποπ σκηνής. Σταματώ εδώ, επειδή το θέμα αυτό είναι μεγάλο για να το ανοίξω σε υστερόγραφο και επειδή όταν αρχίζω να κάνω κήρυγμα ειλικρινά δεν αντέχομαι.

8 comments:

Anonymous said...

τί ωραίο τραγούδι.
ούτε καν που το ήξερα..
άρα ούτε ξινά ούτε και περσινά είναι:)

m.hulot said...

δεν έχει γράψει ο κωνσταντίνος βήτα ένα κομμάτι για τον μπακάκο;
καλή χρονιά!

l'esprit de l'escalier said...

Έχεις δίκιο, Hulot μου, αλλά η μεταμεσονύκτια διατύπωση δε βοηθάει. Ο Κ. Βήτα εξαιρείται, όπως και οι Στέρεο Νόβα (και κάνα δυο άλλοι). Το εννοούσα μεταφορικά: περί του ότι τα πράγματα που χάνονται στην Αλάσκα (μεταφορικό κι αυτό) μπορεί να συγκινήσουν περισσότερο τη δημιουργική ίντι καρδιά από τα πράγματα που χάνονται στην Αθήνα.
Καλή χρονιά!

ilias n. said...

έκλεισε ο μπακάκος;
[όσο για τη δημιουργική ιντι καρδια θα έρθω να συμφωνήσω]

efpalinos said...

To μαστέλο Χίου συγκινεί περισσότερο τη δημιουργική ίντι καρδιά μου...να ξέρατε μόνο όλοι εσείς οι κουλτουριάρηδες τι πίτσες και σαγανάκια κάνω..

l'esprit de l'escalier said...

Μόνο ο Μπακάκος; Εδώ έκλεισε το monitor.

l'esprit de l'escalier said...

Από δω και πέρα, για να φρεσκάρω στη μνήμη μου τη λίστα των μπλόγκερ, θα ακούω το κομμάτι του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Anonymous said...

Come on all in, pussy lovers, and fuck my big fat ass and used smelly pussy! I love taking dick! I am Katerina Kaskantiri and I am a dirty little girl that attends Law School at the University of Athens while belonging to ELSA Athens (a student organization where I pay for membership with sex). Care to check out my Facebook Profile?

https://www.facebook.com/katerina.sketo