8.3.05

Αχ, Ευλαμπία

Είδα Fame Story in Concert και δάκρυσα από τη συγκίνηση με την παρουσία του Γιοκαρίνη. Καημό το 'χω ν' ακούσω το Νοσταλγός του ροκ εντ ρολ σε κανένα πάρτι. Όλο Πασχάλη Αρβανιτίδη και Μάικ Ροζάκη. Ποιος dj θα ανακαλύψει την ελληνική 80s δεκαετία;

12 comments:

vague tourist said...

Σιγά μη βάλουμε και Καρβέλα...

l'esprit de l'escalier said...

ENNOEITAI και Καρβέλα. Και Μηλιώκα και φυσικά Ρακιντζή. Μιλάω απολύτως σοβαρά. Ίσως και Σοφία Αρβανίτη!

koyan said...

Μηλιώκα και Γιοκαρίνη με τα μπούνια. Τώρα για Καρβέλα... τί να πώ, ποτέ δεν τους αγάπησα...

Chili said...

Aχ, δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου "πνεύμα" μου! Μόλις είδα τον Γιοκαρίνη στην τηλεόραση, όχι μόνο συγκινήθηκα αλλά κόντεψα να τον ερωτευθώ. Εκτός από αξιολάτρευτη φιγούρα έχει γράψει και κομματάρες (χωρίς πλάκα τώρα). Δηλώνω αμετανόητη "νοσταλγός του γιοκαρινόλ" τελεία και παύλα.

CrazyMonkey said...

Μαζί σου l'esprit...
Και Γιάννη Γιοκαρίνη και Πωλίνα με "Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλες", και Καρβέλα με "Διαβολάκι", και Σάκη Μπουλά με "Μπανάκι μανάκι", και Γιάννη Ζουγανέλη με το "Σουξέ" και Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ και Πουλικάκο κλπ. κλπ.

l'esprit de l'escalier said...

Άκου τα, vague tourist.

(Εγώ από Καρβέλα θα ζητούσα "Το σπίτι μου το πατρικό έμοιαζε με μπουρδέλο γαλλικό...". Είμαι νοσταλγικός τύπος.)

Σοφία Αρβανίτη said...

Πολύ χαίρομαι με εδώ υπάρχουν άτομα που ακούνε τη μουσική της γενιάς μου. Το δικό μου αγαπημένο ήταν το "Κιθαρίστας Ή Ντράμερ" απο τον Γιοκαρίνη. Και "Η Μαγική Αυλή" των 2002GR. Απο αυτά επηρεάστηκε και η δική μου δισκογραφία.

vague tourist said...

Έχει πέσει το επίπεδο ΟΛΕΘΡΙΑ! Εφιστώ την προσοχή: ανάμεσα στο κιτς και το κακόγουστο, υπάρχει μια αληθινή άβυσσος στην οποία κατρακυλάτε με ταχύτατους ρυθμούς!

Υ.Γ. Αγάπη μου, που ήσουνα όταν έπαιξα Σοφία Αρβανίτη στο Μπενάκη και χοροπηδούσαν υστερικά; Αχ, τα καλύτερα χάνεις!

Sofia said...

Λοιπόν έπαιξα Γιοκαρίνη στο ρεβεγιόν και έγινε της μουρλής. Crowd pleaser λέμε.

Σοφία Αρβανίτη said...

Με παίξατε στο Μπενάκη? Αισθάνομαι πολύ όμορφα και σχεδόν μεταμοντέρνα. Πιστεύω η Μαντώ θα φάει τα λυσσακά της. Οτι εσω γίνει το οφείλω στην αγάπη σας. Ευαχαριστώ.

vague tourist said...

Απολύτως, κυρία Αρβανίτη μας. "Μη μου μιλάς για καλοκαίρια" και εράγισαν τα μωσαϊκά!

Anonymous said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,抓 姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,尋人,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信