14.2.05

A point

Το να βάζεις comment σε ένα post είναι σαν να λες κάτι έξυπνο σ' ένα πηγαδάκι ή σαν να κάνεις ένα κοπλιμέντο, δίνοντας συγχρόνως την κάρτα σου. Το comment είναι το PR του blogger.

4 comments:

Oneiros said...

Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα σχόλια συνιστούν generic κομπλιμέντα, συστάσεις, ψήφους και "παρουσίες", αλλά αυτά ξεφτίζουν γρήγορα.
Αυτό που μου εξάπτει πιό πολύ την περιέργεια και το ενδιαφέρον, μερικές φορές ακόμα πιο πολύ κι από ένα καλογραμμένο σχόλιο, είναι όταν σε ένα post που είναι εμφανώς ενδιαφέρον και προκαλεί την σκέψη, δεν γίνεται κανένα σχόλιο. Μπορείς σχεδόν να φανταστείς το αόρατο πηγαδάκι να το συλλογιέται..

Anonymous said...

Ενδιαφέρουσα σκέψη Όνειρε..

Oneiros said...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, βέβαια, κανένα πρόβλημα δεν έχω με τα generic κομπλιμέντα, τις συστάσεις, τους ψήφους και τις "παρουσίες". Όπως αποτελούν το συνδετικό ιστό της εκ του σύνεγγης κοινωνικότητας, έτσι συμβαίνει και με την ψηφιακή. Όμως η γλύκα κι η ουσία βρίσκεται στο ασυγκράτητο συναίσθημα (όχι απαραίτητα θετικό), στις κρυφές ματιές, στις ξαφνικές επιφοιτήσεις και στην τυχαία έμπνευση.

l'esprit de l'escalier said...

Αγαπητή/έ As Sugar Dissolves It Spreads Happiness, to blog τούτο σού απονέμει το βραβείο Χρυσό Σχόλιο. Κάνεις PR για κάτι που δεν υπάρχει! Συγχαρητήρια!