17.10.05

Eίναι όντως στοιχειωμένο!

Το Blogger. Είναι στοιχειωμένο, όπως ακριβώς το είχε πει ο noheathen. Το ποστ μου του Σαββάτου εξαφανίστηκε χτες από μόνο του δύο φορές και το ξανανέβασα ισάριθμες. Σήμερα πάλι ανοίγω τη σελίδα και το ποστ πουθενά! Λες o Blogger να σοκάρεται με τα ερωτικά ποστ και να λογοκρίνει την υπερέκθεση; Ή μήπως κάποιος χακεύει το μπλογκ μου;

Μέχρι και η δική μου ιστοσελίδα εθελοτυφλεί μπροστά στα συναισθήματά μου.

8 comments:

a spoonful weighs a ton said...

The force of Cache (may be with you)

ΑΣΚΗΣΗ Γράψτε κείμενο 350 λξ. που να περιέχει τις λέξεις: «πορτοφόλι», «σημειολογία», «σέρφερ», «ανθίζω», «Ανάβυσσος», «ερωτευμένος», «υποπολλαπλάσιο»

Σκέφτομαι συχνά αν θα μπορούσα να του πω ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, αν θα έπρεπε κι αν θα είχε κάποιο νόημα, κάποιο εύληπτο, πεπερασμένο νόημα. Μετά, χωρίς ν' αποφασίσω, φαντάζομαι το τοπίο της εξομολόγησης: θάλασσα οπωσδήποτε, κάποια συννεφιασμένη παραλία της Αναβύσσου ίσως. Θα έχουμε φτάσει εκεί με νοικιασμένο αυτοκίνητο, θα το έχουμε παρατήσει κάτω από ένα αρμυρίκι, θα έχουμε αφήσει ανοιχτή μια πόρτα. Η βαβούρα από τον αυτοκινητόδρομο θα είναι πολύ μακρινή. Θα έχουμε κάνει στα γρήγορα κάτι σαν σεξ, με το αμάξι και τα αρμυρίκια παραβάν, και μετά εγώ θα βρεθώ να πετάω βοτσαλάκια στο κυματάκι, πλάτη προς το μέρος του. Και τότε ίσως του το πω, κοιτάζοντας τους σέρφερ στον ορίζοντα, για να είμαι έτοιμη να εμβαθύνω σε κάτι άλλο (στο πόσο ωραίο είναι να κάνεις θαλάσσια σπορ το φθινόπωρο δηλαδή), αν νιώσω πως η εξομολόγησή μου δεν έκανε καλό σε κανέναν μας.

Άλλες φορές σκέφτομαι αν θα με διευκόλυνε κάπως το να με ρωτήσει. Να μου πει: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», «Τι νιώθεις για μένα όταν με βλέπεις;» «Τι θα ήθελες να κάνεις μαζί μου;». Τέτοιες ερωτήσεις, βέβαια, θα σκόρπιζαν πάνω μου ανησυχίες και σκέψεις. Γιατί θα μπορούσαν να είναι ναρκισισμοί. Ή ακόμα και να δηλώνουν ένα βαθύ και διαρκές έλλειμα αγάπης. Αν είχα όμως να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις, θα μπορούσα πιο εύκολα να του πω όλα αυτά τα ωραία πράγματα που πολλοί αυστηροί με τη φύση τους άνθρωποι θα χλεύαζαν ως κλισέ: «Ναι, είμαι ερωτευμένη μαζί σου», «Όταν σε βλέπω, ανθίζω, όπως το λουλουδάκι όταν βλέπει τον ήλιο», «Θα ήθελα να κοιμάμαι μαζί σου και να ξυπνάω μαζί σου κάθε μέρα».

Ονειροφαντασίες! Σημειολογία του έρωτα! Κάπου ανάμεσα, αριστοτεχνικά πλεγμένος, ο έρωτας του ανέφικτου! Κι όλα αυτά ενώ τώρα θα έπρεπε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα για να παραλάβω το πορτοφόλι μου, που ένας καλός άνθρωπος μού τηλεφώνησε ότι το βρήκε και τους το πήγε!

Ίσως έκατσα και έγραψα όλα αυτά περί εξομολόγησης μέσα σε μια παραφορά χαράς που τα λεφτά μου είναι στα χέρια μου και οι κάρτες μου είναι ασφαλείς. Υποπολλαπλάσιο της αίσθησης που θα είχα αν ήταν κι εκείνος στα χέρια μου, ασφαλής. Σαν, δηλαδή, να είναι όλα εντάξει τώρα και το μόνο που απομένει να είναι να επικοινωνήσουμε την αγάπη μας.

(Εσύ τώρα, αν δεν έχεις σχόλιο κι αν κάνεις κέφι, γράψε μου κείμενο 100 λέξεων χρησιμοποιώντας όσο πιο πολλές από τις 7 αυτές λέξεις μπορείς.)

a brain wave by l'esprit de l'escalier @ 06:49 0 steps

eryx-t said...

Ανθίζουν πάντα οι σέρφερ στην Ανάβυσσο. Ερωτευμένη εκείνη με τη σημειολογία της. Και το πορτοφόλι είναι εξ ορισμού υποπολλαπλάσιο της ιδέας του.

l'esprit de l'escalier said...

Άσπονδε χάκερ, φανερώθηκες.

eryx-t, εύγε και τρισεύεγε.

a spoonful weighs a ton said...

Αγαπητή Λεσπριτία έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια απο τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις της παγκόσμιας ιστορίας ικανη να προκαλεσει ενα νεο εμφυλιο πόλεμο.
Δεν ειμαι ο χάκερ του στοιχειωμένου
μπλογκ αλλά αυτός που κατάφερε να
ανασύρει με τιε λεξεις κλειδια «πορτοφόλι» και «λουλουδάκι» (μου) το χαμένο
ποστ από το reef που σέρφαρε ο Αναβυσσιανός.

Hector Drone said...

To πρόβλημα με τη θάλασσα της Αναβύσσου είναι ότι το κύμα δεν είναι ποτέ αρκετά δυνατό. έτσι, για να ικανοποιήσω τις σέρφερ μονομανίες μου, παίρνω το τζιπ και πηγαίνω μέχρι την παραλία της Βασιλικής. Είναι μακριά όμως. Και καίει πολύ βενζίνη το ρημάδι. Το προτοφόλι μου το ξέρει...
Σαν ερωτευμένο κοριτσάκι που ανθίζει στο πρώτο άγγιγμα του εραστή του, έτσι κι εγώ, εντάξει, έστω σε μία υποπολλαπλάσια κλίμακα, μόλις μπαίνω στο νερό μεταμορφώνομαι. Από συμβατικός σέρφερ γίνομαι water proof reaper. Κι όποιος κατάλαβε τη σημειολογία, κατάλαβε...

Ok, δεν είναι εκατό λέξεις, αλλά πήρα και αυτές που περίσσεψαν από τον προηγούμενο...

Μαρκησία του Ο. said...

Ένας ερωτευμένος σέρφερ στην Ανάβυσσο βρήκε ένα πορτοφόλι που περιείχε το ανθισμένο υποπολλαπλάσιο της σημειολογίας.

(εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Κακναβάτος)

discolata said...

Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά καλέ....φτου φτου μακριά κακό κακό πνεύμα

Anonymous said...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區