3.6.05

Desperate non-wives


Η κυρία επισκέπτρια της νέας μαμάς προς τις δεσποινίδες επισκέπτριες (εμένα και τη φίλη μου): «Κορίτσια, κάντε παιδιά κι ας μην έχετε δεσμό. Ή, κι αν έχετε δεσμό και δεν πηγαίνει καλά, δεν πειράζει. Θα σας μείνει τουλάχιστον το παιδί».

Η γιαγιά μου προς εμένα: «Κόρη μου, δεν πειράζει κι άμα δεν έχεις βρει κανένανε. Παιδιά όμως να κάνεις, κι ας μην παντρευτείς».

Οκέι. Άντε και συμφώνησα. Πώς το χειρίζομαι; Θυμίζω στο δεσμό να αφήσει λίγο σπέρμα στο ψυγείο πριν φύγει; Σταμπάρω κάποιον και του λέω: «Παλικάρι, καλό το κόβω το DNA σου θες να γίνεις ο πατέρας του παιδιού μου;»; Ή μήπως απλώς ψαλιδίζω την άκρη του προφυλακτικού;

Δηλαδή, πλιζ.

6 comments:

Hector Drone said...

Δεν πάει ακριβώς έτσι… Ειδικά ο fuck buddy [τι πασέ… τι μπανάλ…] στηρίζει την ίδια του την υπόσταση στο no strings attached. Αν σκεφτούμε ότι ένα παιδί, πέρα από χορδές, απαιτεί και pampers attachment…ε…περιπλέκεται λίγο η φάση. Επίσης… δε λέω, μπορεί στην πορεία να το διασκεδάσετε, αλλά με τις hernia, το αλκοόλ και το τσιγάρο που πάει σύννεφο, η αντρική στειρότητα είναι ένα γεγονός που δεν μπορείτε να προσπεράσετε έτσι εύκολα. Άρα… προτείνω δοκιμασμένες λύσεις, π.χ. τον εν αποδεδειγμένα καρπερό σύζυγο της εν λόγω φίλης σας ή, ακόμα καλύτερα, για να νιώσετε και τη γλύκα της εκδίκησης, τον άντρα της κυριούλας που σας έσπρωξε στον out of wedlock προβληματισμό…

Hector Drone said...

Chili you naughty girl... Was that an indecent proposal?
:-P

Hector Drone said...

What's there to change when you are already at Chili's number one slot?

dystropoppygus said...

Εγώ, σ' αυτό το κρεβάτι (της φωτό) ΔΕΝ έρχομαι.

Chili, εδώ τριγυρνάς μωρό μου; I thought I was your #1... (snifs)

l'esprit de l'escalier said...

Chili, όπως φαίνεται, αν βρεθείς σε ανάγκη, δε θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε τράπεζα σπέρματος (εκτός αν σε δελεάσουν με on line συναλλαγή από το σπίτι σου).

Όμως, αυτά που -ανεπιτυχώς- προσπάθησα να πω με το ποστ ήταν:

1. Είναι αξιοσημείωτο το ότι πολλοί άνθρωποι της προηγούμενης γενιάς ερμηνεύουν λανθασμένα την αδυναμία ή άρνηση δημιουργίας οικογένειας των νεότερων ως απόρριψη του τελετουργικού του γάμου. Πιστεύουν δηλαδή ότι το να πας στην εκκλησία ή στο Δημαρχείο είναι ένα εμπόδιο που, αν αρθεί, όλα θα είναι απλά και εύκολα.

2. Έχω τη γνώμη ότι ένα παιδί προκύπτει ως φυσικό επακόλουθο δεσμών αγάπης και δεν είναι ένα αξεσουάρ με το οποίο μια γυναίκα "ολοκληρώνεται" - αφού έχει πια συμπληρώσει τη συλλογή της με τις τσάντες.

Ναι, ξέρω: από πού προκύπτουν όλα αυτά στο post; Είπαμε, αποτυχημένη προσπάθεια.

THE NIVA said...

Κάνε παιδιά να δεις καλό λέει ο λαός. Νομίζω ότι η ζωή έχει γίνει πολύ κομπλικέ και την έχουμε δει όλοι πολύ προγραμματιστές να 'ούμε. Τι έχουν δηλαδή τα παιδιά; Χαριτωμένα δεν είναι; Δε γεμίζουν το σπίτι; Δε σου δίνουν άλλο κύρος ως οντότητα στην κενωνία; Ένας φίλος λέει πάντως όταν τον ρωτάς πόσα παιδιά θέλει να κάνει "όσα μπορώ να θρέψω; εφτά; εφτά κ.ο.κ". Ο τύπος είναι 25 ετών άρα ίσως μια γενιά παρακάτω. Θινκ αμπάουτ ιτ.
p.s. εγώ πάντως πάω πάσο προς το παρόν αν με έχει καμία υπόψη της...